Vrijwilligers

Kom ons team versterken!

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Net als veel andere evenementen, is ook De Utrechtse Etapas niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. We hebben al een leuke, enthousiaste groep mensen bij elkaar die onder andere bij de op- en afbouw van het evenement helpen. Ook zijn er twee wielerverenigingen die ons helpen bij het uitpijlen van de routes. Daar zijn we heel blij mee, want dat is een hele klus!

Lijkt het jou leuk om een handje mee te helpen? Stuur bij interesse een mailtje naar info@utrechtse-etapas.nl en geef aan welke werkzaamheden jij leuk zou vinden om op je te nemen. 

Mogelijke vrijwilligerswerkzaamheden

 • Tickets scannen & uitdelen startbescheiden    
  Iedere deelnemer moet bij binnenkomst zijn/haar ticket laten scannen. Het scannen gaat via een app die je kunt installeren op je smartphone. Deelnemers krijgen vervolgens een informatieboekje mee en een stempelkaart.
 • Stempelen en uitdelen medailles    
  Dit is misschien wel de leukste taak van de dag. Wat is nu leuker dan deelnemers de laatste stempel voor een volle stempelkaart & medaille te geven.
 • Opbouw start- en finishlocatie    
  We beginnen met één team al een dag van tevoren met het opbouwen van de start- en finishlocatie. Met een ander team gaan we hier vroeg in de ochtend mee verder.
 • Fotografie    
  Ben jij fotograaf van beroep of is fotografie een hobby van je? Dan weet jij als geen ander hoe je onze deelnemers en de sfeer kunt vastleggen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen