Op het menu

Alle locatie en hapjes die je kan verwachten tijdens de Utrechtes Etapas

Wat stond er op het menu?

Tijdens de Utrechtse Etapas stop je op diverse locaties voor een hapje en/of drankje. Dit is wat er zaterdag 24 september 2022 op het menu stond:

1. Startlocatie De Dreef

Je kunt de fietstocht natuurlijk niet beginnen op een lege maag. Bij de start wordt je ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijke cake. Zo heb je genoeg energie tot de volgende stop!

 

2. Stadstuin Zuilen

Stap de tuin binnen en geniet van het groen, de rust en de stilte om je heen. Bewonder de verschillende moestuinen en snuif de geuren van de tuin op. Behalve rust en stilte vind je hier tijdens de Utrechtse Etapas natuurlijk ook wat lekkers... Bij de Stadstuin Zuilen staat een heerlijke plaatcake op het menu.

3. Noordertuin = extra stop bij de 60 km route

Noordertuin is het groene tuincafe binnen Tuincentrum Steck in Overvecht. De Noordertuin heeft bruscetta's gemaakt met meikaas van een boerderij uit Harmelen. Smaakt dat naar meer? Op naar de volgnede stop!

4. Mobiele cateraar De Zorgzusters

De Zorgzusters uit Overvecht serveren heerlijke wraps met hummus en een paprikamix. Daarnaas staan er ook gevulde dadels met noten op het menu.

5. Finishlocatie De Dreef

Chef kok Ahmed staat regelmatig in de keuken van diverse buurthuizen in Utrecht. Tijdens de Utrechtse Etapas staat hij in de keuken bij De Dreef om zijn beroemde Harira te maken; een Marokkaanse soep op basis van tomaat, linzen en kikkererwten. De soep wordt geserveerd met brood.

Stempelposten

Op bovenstaande locaties kun je naast een hapje ook een stempel halen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen