Op het menu

Alle locatie en hapjes die je kan verwachten tijdens de Utrechtse Etapas

Wat staat er op het menu?

Bij de RTV Utrecht Route van 20 km zijn er twee stops waar je een hapje en drankje ontvangt.
Bij de 35 km route zijn er drie stops waar je een hapje en drankje ontvangt.

Mocht je bepaalde dieetwensen hebben, geef dat even aan ons door! We proberen hier dan
rekening mee te houden. Je blijft echter altijd uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor wat je
eet en vraag zeker bij allergieën goed na wat er precies in het eten zit.

Locaties

Boerinutrecht (35km)
De eerste stop waar je na 12 km langskomt is het nog onbekende Boerinutrecht. Deze prachtige vergaderlocatie en boerderij ligt naast Slot Zuylen. De eigenaren heten je van harte welkom bij Boerinutrecht. Je ontvangt saté met pindasaus en kroepoek en je kan daarnaast genieten van een drankje. Naast dat je iets lekkers hebt gegeten, de stempel hebt gezet ben je ook van harte welkom voor een rondleiding over de boerderij. 

WIJ 3.0 & Chefkok Ahmed (20 & 35km)
De eerste stop voor de 20 km en de tweede stop voor de 35 km is in Overvecht. Bij WIJ 3.0 & chefkok Ahmed kan je genieten van een heerlijke Marokkaanse harira soep en verse broodjes. WIJ 3.0 Ghanaplein is het sociale werkcentrum van Overvecht. Dit in combinatie met chefkok Ahmed die graag kookt voor anderen is dit een perfecte combinatie. 

Restaurant Vroeg  (20 & 35km)
Voordat je naar de finish fietst maak je nog een laatste eetstop bij Vroeg. Hier ontvang je een eigengemaakte icetea en een moinkball van de barbeque. Vroeg is een restaurant, bakkerij en winkel gevestigd in een monumentale boerderij. 

Finish (20 & 35km)
Op de finish bij de fietshub staat oud wielrenner Rick Flens klaar met een portie bitterballen en een drankje. Daar kan je met elkaar proosten op het weekend en de verjaardag van de stad Utrecht!


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen